måndag 15 december 2014

Vi Vallentunalöpare

Vi Vallentunalöpare är speciella. Vi inspirerar. När jag är ute och springer i Vallentuna och Täby möter jag ofta löpare. Som i lördags. Under lördagens distanspass över 12 km i 5:06-fart mötte jag minst ett tiotal löpare. Löpare som jag kanske inte hälsar på, men löpare som finns där. Löpare som bor i närheten av mig, och som har ett liv i närheten av mig.

Vi Vallentunalöpare är trevliga, positiva och glada människor. Vi är ambitiösa och duktiga. Det vet jag. Jag vet det för Vallentunas förstalag leder för tillfället lagtävlingen i Bore Cup, och Vallentunas andralag ligger sexa. Utöver framskjutna placeringar i Bore Cup håller vi oss också ofta långt fram i Bellamanstafetten.

Vi Vallentunalöpare har en gemenskap. En löpargemenskap, och har man anknytning till Vallentuna kan man söka medlemskap i Facebookgruppen "Vi Vallentunalöpare". Gör det. Där hittar du ett femtiotal löpare från Vallentuna. Facebookgruppen är öppen för alla löpare med anknytning till Vallentuna.

Leta upp Facebookgruppen "Vi Vallentunalöpare" och sök medlemskap. Det viktiga är inte hur fort du springer, det viktiga är att du springer, och att du har anknytning till Vallentuna.

Inga kommentarer: