måndag 22 juli 2013

Off pist-orientering

- Nyss trodde du att du skulle dö, och nu undrar du om du kan träna, sa doktorn till mig idag när vi undersökte min Borrelia.

Vet inte riktigt vad man kan dra för slutsatser av det, men jag tror att doktorn var lite trött på mina frågor om hur Borrelia kan sprida sig till andra organ, och om jag eventuellt skulle kunna genomföra ett par träningspass innan analysen av blodproven kommer om någon vecka.

Doktorn undrade också när jag fick fästingen, men det kunde jag inte riktigt svara på. Troligtvis var det under ett av mina trailpass, men jag är inte helt säker.

Från ett avsnitt av norska "Uti vår hage".
Hmm, de glömde att varna för fästingar.....

Dock är jag säker på att det bästa är att vänta lite med att springa trail, off pist-orientering eller annan löpning tills jag är säker på att infektionen har gått ur kroppen.

3 kommentarer:

Linapina sa...

Tråkigt med borrelian, men det är nog förståndigt att ta det lite lugnt. Fantastisk video! Jag ska också börja köra allt offpist.

Alexandra sa...

HÄRLIGT att du är tillbaka men förbannade jävla fästing! Borde finnas fästing halsband till oss människor oxå.....Hoppas verkligen att du snart kan ta ett litet löpsteg

Lennart sa...

Lina - Ja, visst är det tråkigt. Dock har jag klarat mig länge utan att få det det kanske var dags. Hoppas bara att det slutar bra.

Visst var det en härlig video!

Alexandra - Kul att se ditt namn igen och jag hoppas du har rätt.

Fästinghalsband för människor! Ja, någonting liknande borde finnas :-).