söndag 28 juli 2013

Mot fjällen

Nu bär det av mot fjällen. Några dagar blir jag borta. Några dagar utan löpning. Löpning passar inte den här gången. Tråkigt, men så är det med det.

Lite orolig är jag för att min Borrelia ska ligga kvar i kroppen. Det känns som det. Efter fredagens lätta pass känns kroppen lite konstig.

Kroppen känns inte helt hundra. Kanske är det Borrelian, kanske är det för att jag badade kallt i fredags. Vad vet jag.

Imorgon kommer provsvaret läkaren tog i måndags. Jag hinner ringa och kontrollera innan jag går in i "radioskugga", och något bloggande blir det inte. Jag tror inte det går. Jag tror inte det finns täckning.

6 kommentarer:

Håkan sa...

Hoppas på ett positivt besked om borrelian (dvs att den är borta)
Passa på att njuta i fjällen i vilket fall!

Jenny B sa...

Håller tummarna för att provsvaren är bra!
Att kroppen inte känns helt hundra behöver ju inte betyda så mycket. Jag menar; efter både Borrelia och penicillin kan man behöva lite tid för att hitta tillbaks till de normala gängorna igen.
Fjällen verkar vara ett utmärkt ställe för att leta upp de rätta gängorna. Ha det riktigt skönt!

Lennart sa...

Håkan -Tack! Jag kommer att njuta. Det är så fint här :-).

Jenny - Jag hoppas du har rätt. Några dagar i fjällen ger nog svar :-).

Andreas Åkesson sa...

Tråkigt att behöva drabbas av skit. Men jag hoppas att du är på gång snart igen. Skönt att "slippa" löpning, så att man får längta efter det oxå! (:

Johan Renström sa...

Hoppas de där borreliabakteriena är borta nu. Det är jobbigt när man inte vet, men som någon annan skrev så känner man sig lite tagen ett tag efter en infektion. Hoppas du får det bra i fjällen. Det kanske råder radioskugga men det finns iaf inga fästingar, inte särksilt många iaf.

Lennart sa...

Andreas - Tack, och ja! Det är faktiskt lite skönt att få fokusera på annat ett tag, men nu ska jag komma igång igen :-).

Johan - Tack! De är borta nu och det var riktigt fint i fjällen :-).

Såg att du hade ett bra lopp nere i Davos! Bra sprunget :-).