tisdag 4 februari 2014

Dagar som idag

Dagar som idag gillar jag. Jag gillar att komma till jobbet och jobba fram till lunch för att sedan köra ett stenhårt pass nere på gymmet. Efter passet blir det heller ingen riktigt lunch. Det hinner jag inte med. Det blir bara lite vatten, två bananer och en apelsin.
 
Dagar som idag gillar jag. Jag får mycket gjort på jobbet. Jag tränar dagtid. Jag tränar hårt och effektivt, samtidigt som jag har mycket tid över när jag kommer hem efter jobbet. Det gillar jag.
 
Dagar som idag gör det ingenting att dagens träningspass blev 15 minuter cykel som uppvärmning, ett 30 minuters stenhårt pass på crosstrainern, och 15 minuter cykel som nervarvning.
 
Dagar som idag är ändå bra.

4 kommentarer:

anneliten sa...

Om jag inte nyss hade läst MarathonMias inlägg om att man ska undvika att ge andra kostråd om man inte är väldigt välutbildad i frågan så hade jag sagt att din lunch inte är en lunch för en hårt tränande man. Eller för någon egentligen.

Jenny B sa...

Kan bara säga att dagar utan lunch sällan blir dagar jag gillar (för att inte tala om vad omgivningen tycker...)
Men man är olika - så grattis till en bra dag! :-)

Lennart sa...

Anneli - Det tror inte jag heller :-). Dock tror jag faktiskt att det kan vara bra någon gång ibland. Jag tror att kroppen klarar det och det känns bra att kanske äta lite mindre emellanåt :-).

Lennart sa...

Jenny - Ja, men eftersom jag hör till de som inte är så hungriga efter träning så fungerar det faktiskt :-). Det paradoxala är att om jag inte hade tränat på lunchen hade det nog varit svårare :-).