fredag 8 oktober 2010

Distanslöpning 12.5 km

Idag blev det en kvällsrunda, ett vanligt Distanspass på 12.5 km i ca 4:55 tempo. Det var inte så ansträngande men kändes skönt eftersom jag var lite "dammig" efter en 2-dagars utbildning på jobbet.

Nu skall jag ladda upp inför söndagens Långpass på 32 km där jag hoppas på att kunna genomföra en fartökning och hålla 4:45-4:50 tempo de sista 12 km.

Inte för att det är något fel på motivationen nu när New York Marathon närmar sig men det börjar bli ganska mörkt, fuktigt, kallt och ruggit ute och det är ganska lätt att tänka tillbaka på värmen och sommaren som var. Därför lägger jag ut en bild från i somras tagen precis innan målgång på Stockholm Marathon, precis som jag såg att Staffan gjorde idag :-). Bilden har jag publicerat en gång förut men jag tycker det är en härlig bild som utstrålar glädje, sommar och sol. På bilden har jag precis sett min familj som sitter uppe på läktaren och vinkar. Bilden är från marathonphoto.com

2 kommentarer:

Ellinors dröm sa...

NY, vad spännande. Vilken mararesa. Och vad skönt att du är tillbaka efter skadan

Lennart sa...

Hej Ellinor, NYCM blir kul! Hoppas och tror på minnen för livet :-). Det är därför jag har varit så orolig för mina besvär men det verkar som att det fungerar igen. Lycka till!