onsdag 3 december 2014

Utan kalsonger

Jag går genom Fältöversten vid Karlaplan utan kalsonger. Under långbyxorna har jag inga kalsonger. Tänker att det är tur att ingen vet.

Det gör inte så mycket att glömma en deodorant. Skadan kommer så att säga inte direkt, utan det tar ett par timmar, om det ens blir någon skada. Att glömma ett par kalsonger är lite annorlunda. Då blir det obehagligt direkt.

Efter dagens lunchpass över 13 kilometer i 5:07-fart insåg jag att jag hade glömt ett par rena kalsonger. Jag insåg det efter duschen. Insåg att de enda kalsongerna jag hade var de jag hade tränat i, och de var genomsvettiga. Att dra på sig genomsvettiga kalsonger fanns inte på kartan. Hellre utan. Hellre gå ner till Fältöversten och köpa nya. Tur att ingen visste.

3 kommentarer:

Urban2014run sa...

December är det då som nördarna sållas från agnarna från vetet? De bästa inläggen kommer då känns det som. Vem som helst kan klämma en racereport eller en plan. Men kalsongkalabaliken tar över december. Oh yes, där har man varit. Fö förkyld så det blir ingen Borecup premiär.

Björn Suneson sa...

Kul! Jo, det där kalsongproblemet känns bekant. Knepigare blir det när man glömt löparbyxorna/tajtsen hemma eller tagit med sig två vänster- eller högerskor till träningen. Fast även dom gångerna genomfördes den tänkta träningen.

Du verkar nästan lika glömsk som jag. Först mössan i Bore Cup och nu detta. Lennart, be hustrun kolla träningsväskan nu på lördag innan du beger dig till Uppsala och Bore Cup.

Lennart sa...

Urban - Ha, ha. Ja, nu i December kanske löpningen inte är så jättevarierande så lite kreativa inlägg är alltid kul :-).

Tråkigt med Bore Cup och förkylning men jag hoppas att du kryar på dig.

Björn - Tänkt också på det när jag skrev inlägget. Att glömma skor eller byxor innebär troligtvis att träningen ställs in, men det går att klara sig utan andra saker.

Apropå att glömma saker så glömde jag klockan hemma idag. Jag använde en väggklocka för att se hur lång tid dagens pass tog. Distansen (13.7 km) kände jag till sen tidigare :-).

Jag får skriva en komihåg-lista till på lördag :-)!