onsdag 26 november 2014

Bara kvalitet

Dags att springa lite fort, men inte för fort. Bara lite fort. Lagom fort. Så fort så att jag känner att det finns lite mer att ge. Hur fort nu det är? 4:20-fart tänkte jag skulle bli bra.

Fort kan som bekant bli lite fel. Fort men fel. Tänkte att det är halt ute. Tänkte halka och skrubbsår. Tänkte att jag kör odubbat. Tänkte att det fort kan bli lite fel.

Att springa fort är kvalitet. Att springa rätt är kvalitet. Fort och rätt. Dubbel kvalitet. Dagens kvalitetsträning blev 5 km i 4:22-fart, en kall och uppfriskande novemberkväll, på en mörk och härlig grusväg någonstans ute i Vallentuna. Tillsammans med upp- och nerjogg kan passet summeras till 13.6 km i 4:56-fart.

Tycker också att bloggen håller en bra kvalitet. Ni läsare är inte många, men ni är bra. Ni är aktiva och kommenterar mycket. Det gillar jag. Det tycker jag är kvalitet. Det känns som att jag har en kvalitetsrelation med er läsare. Det gillar jag. Jag har hellre få men aktiva läsare, än många och inaktiva läsare.

Jag gillar att ni läsare har hittat hit. Ni är fina. Ni är bra. Ni är rätt.

7 kommentarer:

Linus N sa...

Blogginläggen har hållit riktigt hög kvalité nu tycker jag. Halka är dock inte bra för kvalitén för 5 öre, när det gäller löpningen alltså. Bra att du fick till passet ändå.
Mängd är väl inte heller jättebra för den kortsiktiga kvalitén, men det lönar ju sig i längden...

Johnny sa...

Jag har hittat hit. Jag är fin, jag är bra och jag är rätt :-)

Känner mig välkommen! :-)

Urban2014run sa...

Det var mycket snack om halka igår, men i innerstan var det blött och dimmigt. Hela dan. Men här på bloggen är det fortsatt trevligt.

Lennart sa...

Linus - Ha, ha. Ja, Mängd lönar sig i längden :-). Bra tänkt! Med lite kvalitet på mängden så blir det nog jättebra till slut :-).

Johny - Du är bra! Tänk på det. Sen är du så klart välkommen hit också.

Urban - Tack! Ja, det är alltid 2-4 grader varmare i innerstan än här i Vallentuna. Det är brukar också vara mycket mer snö här ute.

Ousa sa...

Skönt att läsa lite om andras träning när kvoten här ligger nere. ;)

Mikael sa...

Skulle vilja påstå att all löpning är kvalitet på sitt sätt.

Lennart sa...

Åsa - Fortfarande! Ja, just det. Du åkte på Senads förkylning. Men snart så. Snart så är du tillbaka.

Mikael - Ja, så är det. +1 till dig. Sånt som jag själv önskat att jag hade tänkt på :-)!