tisdag 17 november 2015

Min belöning

Min belöning kan komma i olika former. Min belöning kan komma som pengar, som välbefinnande, eller som bekräftelse. En belöning som sporrar och engagerar mig genom livets olika skeden. Både i nutid, och i framtid. I det stora, och i det lilla. I det viktiga, och i det oviktiga.

Jag söker efter belöningen. Jag vill fånga belöningen. Belöningen som ofta finns vid målet. Allt jag behöver göra är att ta mig till målet. Där kommer belöningen. Jag belönar mig efter en arbetsdag, eller efter en lång lyckad dag med familjen. Jag kan också belöna mig när jag känner att jag bara är värd en belöning.

Jag belönar mig med träning. Ett träningspass är ofta min belöning. Då känner jag ett välbefinnande, och idag belönade jag mig med 15 km i 5:08-fart.

4 kommentarer:

Anders sa...

Om jag för ett kort tag låtsas att jag inte är jag utan nån annan. Nån som inte gillar att träna, eller iaf inte så ofta eller tungt, nån som kanske tycker att 2 pass/vecka är lagom.
Då skulle jag säga att du är galen, lite tokig och borde lära dig att softa ner.

...men...

...nu är ju jag jag och då säger jag, vilken perfekt belöning :-)

Lennart sa...

Anders - Kul att du skrev så för det var exakt det som var poängen med inlägget. Träningen är en belöning, inte ett straff :-)".

Sen kan man känna sig duktig efer en träning och belöna sig för det :-). Den synen är som du sager nog det vanligare, men inte för oss som gillar att träna. Då är träningen belöningen.

Kul att du förstod. Var lite osäker på om någon skulle göra det :-).

Ha det fint!

Urban2014run sa...

Fö gillar jag din nya tagline.

Lennart sa...

Urban - Ja, visst är den rolig :-).