lördag 30 maj 2015

Bra ASICS Go Run IT!!!

Måste säga att jag är imponerad av ASICS-utmanarna på Runners World. De tider som ett par av dem (Frida 1:24 och Josefine 1:26) presterade på Göteborgsvarvet var riktigt grymma. En tredje (Anders) levererade också ett grymt bra maratonresultat i Amsterdam.

På dagens Sthlm Maraton var det dags igen. Även fast någon av ASICS-utmanarna kan ha missat sitt tidsmål med en eller ett par minuter så levererade de återigen grymma resultat. De visar verkligen att de kan leverera i alla väder och det ska bli kul att se hur det går i framtida utmaningar.

Gillar också att LG Skoog tar sitt uppdrag på så stort allvar. Han ligger hela tiden och peppar och stöttar samtidigt som han syns och hörs överallt på olika sociala forum. Han är ”all over the place”, och kommunicerar med alla på ett väldigt positivt sätt.

Allt det här gör att jag får känslan av att det finns en väldigt bra dynamik i gruppen där framgång föder framgång, och den dynamiken kan bära fram den här gruppen hur långt som helst.

Hatten av! Grattis! Hela gänget har gjort fantastiska prestationer där mitt distanspass över 15 kilometer i 5:04-fart känns väldigt slätstruket i jämförelse.

10 kommentarer:

Lars-Gunnar Skoog sa...

Tack Lennart. Det var ett trevligt inlägg. Kul att du uppmärksammar gruppen. Jag jobbar med individuell styrning i tider och innehåll. Varje program innehåller också några rejäla utmaningar både mentalt och fysiskt. Jag följer dina framsteg och träningar också. Tack igen broder!/ LG Skoog

Lennart sa...

LG Skoog - Jag tycker det är riktigt duktiga. Jag tycker också att de inspirerar. Kul att det har blivit så lyckat!

Anders sa...

Du har så rätt Lennart, dom levererar verkligen och i det skitvädret.

LG verkar vara en riktigt bra coach och som du skriver så verkar alla peppa och stötta varandra, t ex när Frida fick ställa in deltagandet (vilket var både det rätta och smarta valet) och bara fick pepp.

Allt verkar så bra att man inte kan låta bli att vara avundsjuk på att man inte blev utvald :-).

Lennart sa...

Anders - Jag sökte inte så jag kan inte vara avundsjuk ;-), och jag håller med om att det var klokt att Frida ställde in. Med tanke på den publicitet som gruppen har så var det väldigt starkt gjort.

Det är så lätt att känna att man måste gå in och köra lite halvskadad och då bara förvärra skadan. Det är en prestation att ställa in också som till och med kan vara svårare än att genomföra loppet (i alla fall mentalt).

Sist vill jag återigen gratulera till sub40. Du var stark på de loppet :-)!

Lars-Gunnar Skoog sa...

Tack Anders. Kul att ni är så positiva och peppande. Vi försöker vara tydliga och öppna med målsättningar. Och vara ärliga och försiktiga vid skadekänningar. Frida vilade några dar och kör nu en lugn distansvecka i skogen. Träna på nu mot era mål och som jag brukar säga till mina adepter " ingen kladdkaka, ballonger och serpentiner" utan våga bli trött / Med vänlig hälsning, LG

Lennart sa...

LG Skoog - Tack! Ha det fint!

Anders sa...

Tack Lennart och Tack L-G.

Först ordentlig trötthet sedan kladdkaka, det lever jag efter :-)

Anonym sa...

Precis i den ordningen Anders! / mvh LG57

Frida sa...

Vad fint skrivet Lennart! Och kul att det märks utåt vilken bra grej Asics Go Run It är. Tack för fina ord, och 15 km i 5-tempo behöver behöver inte alls vara slätstruket;)

Lennart sa...

Frida - Jag har många gånger funderat på hur det är att på kort tid hamna rakt in i det massmediala fokuset :-). Jag tycker ni har hanterat det jättebra och din halvmaratid och miltid visar verkligen vilken duktig löpare du är. Jag hoppas att kroppen håller nu och att det fortsätter att gå bra för dig.

Ni verkar ha ett riktigt bra ASICS-gäng och det kommer nog bli många finna stunder framöver :-).

Sist så är jag faktiskt imponerad över att du och LG ställde in maran. Det måste ha varit ett svår beslut, men klokt. Bra gjort!