onsdag 30 december 2015

Mitt 998:e blogginlägg

Då fortsätter nedräkningen inför mitt 1000:e blogginlägg med mitt 998:e blogginlägg, och som jag i tidigare blogginlägg (mitt 997:e) redan lovat så ska det här blogginlägget lista de 4 mest lästa blogginläggen på min blogg.

Det mest lästa inlägget heter "Inte bra SvD" och är skrivet ur ett löparperspektiv med Petra Månströms Maratonblogg som utgångspunkt, men hanterar samhällsfrågan "journalistik och dess trovärdighet" när en journalist anställd på en tidning marknadsför sin egen bok på tidningen hemsida. Personligen tycker jag att det är ett intressant inlägg och efterföljande kommentarer höjer inläggets kvalitet.

Jag är mycket stolt över att ha skrivit detta inlägg och inlägget är högaktuellt även idag, men det är ett känsligt inlägg, och jag vill påpeka att inlägget är skrivet i en tid som inte längre finns. Den tiden var då, och var för flera år sedan och mycket har hänt sedan dess, men det är dock kul att läsa idag.

Efter ett 12 km pass i vinterskrud
Mitt näst mest lästa inlägg heter "Småfuskarna" och hanterar småfusket på våra lopp där löpare genar lite för mycket i kurvorna. Detta inlägg genererade en hel del kommentarer som är väldigt roliga att läsa. Inlägget är också högaktuellt då problemet med småfusket kvarstår samt att inlägget är inspirerat av Nyårsloppet i Vallentuna. Ett lopp som går av stapeln om bara någon dag så här kan man lätt känna igen sig om man ska eller avser att springa Nyårsloppet.

Det tredje mest lästa inlägg heter "Fjanten på löpbandet" och är ett mycket läsvärt inlägg som får ett oväntat slut. Inlägget börjar lite provokativt för att fånga läsaren, och avslutas med en tvist som avväpnar den som kanske har blivit lite upprörd under inledningen.

Det fjärde mest lästa inlägget heter "Löpartöntar" och är ett inlägg som även det får ett oväntat slut. Inlägget påminner i sin struktur om "Fjanten på löpbandet" och börjar provokativt för att sedan få en avväpnande tvist inför den sista meningen som ger inlägget en rolig avslutning.

4 kommentarer:

Staffan sa...

Kul tillbakablick, också över bloggen utveckling över tid Lennart! Gott Nytt År på dig så får vi se vad 2016 kommer innebära, för vår löpning och allt annat som också är viktigt!

Lennart sa...

Staffan - Gott Nytt år själv! Hoppas 2016 blir ett bra år :-)!

Urban2014run sa...

Ah, nu kommer jag ihåg. Jag tycker väldigt bra om han som pringer i spegeln bredvid löpbandet. Han får mig alltid att känna mig mycket duktigare än jag är. En dag ska jag springa ifrån honom. Gott nytt Lennart, och fler såna trevliga insikter tack!

Lennart sa...

Urban - Tack! Önskar dig ett Gott Nytt År!