torsdag 31 mars 2016

Män som kissar

I och med Premiärmilen nu på lördag börjar loppsäsongen på allvar, och som alltid vid ett lopp kommer nervösa löpare stå och kissa överallt i anslutning till tävlingsområdet, och det är framförallt män som kommer att stå och kissa helt ogenerat då det är lite lättare för män att kissa offentligt.

Ni kommer se män stå och kissa i startfållan, i buskagen och bakom reklampelare. Ni kommer också se män stå och kissa bakom bajamajor som arrangörerna har ställt ut på olika platser.

Det är hög klass på män
Foto: Privat
När starten senare går kommer ni också under loppet kunna se män stå och kissa på lyktstolpar, träd och annat som kan tänkas finnas i omgivningen. Så fort det finns någonting som kan ge ett litet skydd mot omgivningen så kommer ni se en man stå där och kissa.

Män som kissar ser ni inte bara i anslutning till olika motionslopp utan ni kan även se kissande män ute på stan där de kissar lite här och var. De kissar i parker, i portar, i trappuppgångar, i tunnelbanan, i hissar. Överallt kissar de.

Efter att männen har kissat utomhus går det iväg med sina kissiga händer, och som löpare kanske mannen några minuter efter avslutat kissand tar sin hand upp i ansiktet och fräser ut lite snor ur sin näsa.
Foto: Privat
På sin väg ut kan snoret fastna i mannens skägg varav mannen då tar sin kisshand och torkar av snoret som han senare i sin tur kletar av på byxan eller tröjan.

Efter avslutat kissande och snorande tar mannen här inte sällan sin hand och highfivar alla barn längs banan, och vem som helst måste väl ändå förstå hur snuskigt det är, men uppenbarligen fortsätter män att kissa, snora och highfiva barn på våra motionslopp. Se efter själva. På lördag.

Inga kommentarer: